Продукти, които предлагаме


Фирма СтеЛи&Ко предлага почти всичко, което може да се намери на българският пазар за компютърна техника. Сътрудничеството ни с фирми в този бранш ни дава взможност да гарантираме максимално по-добро качество при еднаква цена с който и да е конкурент. Усилията ни са насочени главно в посока на задоволяване на клиентите ни от страна на качество и комплексно обслужване.

Фирма СтеЛи&Ко предлага пълната гама консумативи и компоненти за всички предлагани от нас модели офис-техника. Предлагаме на нашите клиенти възможно най-доброто качество на най-атрактивни цени, тъй като наши основни партньори са водещи вносители и производители на офис-техника. Ние имаме много контакти с организации и фирми за съвместна работа.

Фирма СтеЛи&Ко е дилър на: CANTEK - за продуктите на CANON, GBC, OLIVETTI, MAXDATA и RENZ, на POLYCOMP - за пълната продуктова гама на HEWLETT PACKARD, на ACT SOFT - за продуктите на MICROSOFT, COREL, ADOBE, SYMANTEC, CA, на КОМПЮТЕЛ – за антивирусния софруер на PANDA, на Microinvest – за счетоводен складов и друг фирмен офис-софтуер, ДАТЕКС, СТМ АД и др. Партньорски отношения поддържаме с MOST, MULTIELECTRONICS, TNC, VALI и други наши водещи вносители.


© Copyright 2003 Microinvest