Нашата фирма


Фирма СтеЛи&Ко разполага със собствени офис, магазин и сервиз, където на разположение на клиентите ни са нашите отлично обучени специалисти. Най-новият ни обект е ХАЙ-ТЕК ПАВИЛИОН в “АСТРА” Център – Шумен, където клиентите ни могат да се запознаят с най-нов хардуер, софтуер и възможности за Интернет достъп. До края на месец октомври предвиждаме откриване на нов собствен офис с show-room на обща площ 145 кв. м.

Фирма СтеЛи&Ко предлага почти всичко, което може дасе намери на българският пазар за компютърна техника. Сътрудничеството ни с фирми в този бранш ни дава взможност да гарантираме максимално по-добро качество при еднаква цена с който и да е конкурент. Усилията ни са насочени главно в посока на задоволяване на клиентите ни от страна на качество и комплексно обслужване.

Фирма СтеЛи&Ко предлага пълната гама консумативи и компоненти за всички предлагани от нас модели офис-техника. Предлагаме на нашите клиенти възможно най-доброто качество на най-атрактивни цени, тъй като наши основни партньори са водещи вносители и производители на офис-техника. Ние имаме много контакти с организации и фирми за съвместна работа.

Фирма СтеЛи&Ко е дилър на: CANTEK - за продуктите на CANON, GBC, OLIVETTI, MAXDATA и RENZ, на POLYCOMP - за пълната продуктова гама на HEWLETT PACKARD, на ACT SOFT - за продуктите на MICROSOFT, COREL, ADOBE, SYMANTEC, CA, на КОМПЮТЕЛ – за антивирусния софруер на PANDA, на МИКРОИНВЕСТ – за счетоводен складов и друг фирмен офис-софтуер, ДАТЕКС, СТМ АД и др. Партньорски отношения поддържаме с MOST, MULTIELECTRONICS, TNC, VALI и други наши водещи вносители.

Наши клиенти са: “Напоителни системи” ЕАД, “Алумина” АД, община Каолиново, община Смядово, общима Венец, община Никола Козлево, Областна управа - Шумен, Водно строителство ЕАД, Бюро по Труда - Шумен, Бюро по Труда - Нови Пазар, “Павел и синове” ООД , “ДЕКОРАЛ” ООД, “ПРИМЕКС” ООД, “СПРИНТ 1 ООД, “ПОПОВ и Сие” ООД, Шуменски университет и много други фирми, учебни и компютърни зали в Шумен и областта.
© Copyright 2003 Microinvest